Міафасціальне естетичне моделювання обличчя

З позицій остеопатії стан здоров’я — це хороше кровопостачання та нервова регуляція. Якщо харчування та нервовий контроль досконалі  — то органи матиме гарне «самопочуття», вони оптимально працюватимуть на благо всього організму.
Коли приплив або відтік крові порушується внаслідок механічних причин – спазмів м’язів або змішувань кісток – медикаменти залишаються безсилими і тільки руки остеопату можуть допомогти відновити правильне положення суглобів, нормальний тонус м’язів, гарне харчування та функцію.
Тепер розглянемо, чим є косметичні (естетичні) «дефекти» з погляду остеопату?
Хіба можна назвати здоров’ям стан одутлості щік, пастозність шкіри, множинні зморшки та спазми мімічної мускулатури, «кола» та набряки під очима, подвійне підборіддя, пігментні плями?
Всі ці «некрасивості» є проявами дисфункцій у сфері голови та шиї.
Коли порушується вільний лімфовідтік від голови – виникають одутлість і набряки, коли погіршується харчування по артеріях – змінюється колір шкіри, її якість, з’являються плями, коли м’язи шиї та обличчя патологічно напружені — ¦розвиваються до глибокі зморшки, коли хронічний стрес некомпенсується на обличчі відображаються «особисті маски», що спотворюють міміку.
У всіх цих випадках естетична остеопатія може допомогти. Відновивши вільний відтік по лімфатичних судинах та адекватне кровопостачання, усунувши патологічний мікроспазм мімічних м’язів, повернувши в нормальне положення вилицеві кістки та нижню щелепу, остеопат усуває причину косметичних змін та допомагає тілу повернути Здоров’я та Красу.
М’які дотики рук остеопат комфортні та безпечні. Як правило, вже після 1-2 процедур спостерігається суттєва позитивна зміна стану шкіри обличчя, через деякий час розгладжуються багато зморшок.
Кількість сеансів косметологічної естетичної остеопатії 6-10, що рекомендується, на курс лікування. Це трохи більше, ніж звичайне остеопатичне лікування, тому що в м’язах і шкірі обличчя повинні пройти глибинні зміни, на які потрібен певний час.

facebook
instagramm
vkontakte